Lite resebilder

Heeej, vi e äntligen hem hemma efter en jätte skön semester. Vi har haft helt okej väder, tre dagar mulet o lite regn, men varmt i alla fall. Resten av dagarna hade vi klar sol. Vi har ätit god mat, njutit av glass i solen. Legat i solstolen och njutit av värmen. Sovit så länge vi har velat om morgnarna. Shoppat lite och ja, bara gjort sånt som fallit oss in. Drömmen för flerbarnsföräldrar helt enkelt! 

Vi kom hem natten till igår så igår hämtade vi hem kidsen genast efter frukost och bara umgicks med dem. ♡ Flygresan och bilandet hem gick riktigt bra. Othilia har varit så nöjd hela resan och barnen har haft det toppen här hemma med deras mor- & farföräldrar. En bättre semester kunde vi nog inte ha fått. Nu är vi full laddade med energi och väntar på den nya veckan – rutiner och renovering, jess! 🙂

Här kommer lite resebilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s