Att ha en bästa kompis

Hörde att det regnar hemma? Eller har regnat? Vi hade turen att få hem nya gummistövlar till barnen precis innan resan, så bilder som mommo & moffa skickat av barnen har faktiskt avslöjat att de är i full användning där hemma, vilken tur!

Stövlarna kommer från Bundgaard som är ett danskt sko märke. Bra kvalité, härliga färger och med en extra touch.

DSC_6337DSC_6365DSC_6344

Det är verkligen en lycka att ha barnen så tätt. Fastän det kräver en hel ** massa ibland! Men tänk att få ha en bästa kompis att vakna upp med varje dag. Verkligen en av de finaste sakerna att kunna ge sitt barn ett syskon, en kompis för livet. ♡

DSC_6351

Tröjorna Piff & Puff har på sig är också sommarnyheter från Maxomorra. Tjejens ur Drop-A kollektionen och gossens ur Drop-B kollektionen. 🙂 @maxomorra_official Av ekologiskt bomull (=mjuka o sköna!) och toppen kvalité.

DSC_6338.jpg

Förutom stövlar har Bundgaard massa vackra sandaler, länkkiskor och lära gå skor i sitt sortiment. Jag vet inte om ni minns att vi testade vinterskor i samma märke också? Och jag måste faktiskt säga att jag älskar detta märke, kvalitéten och bekvämligheten för de små fossingarna går verkligen hand i hand. På FB hittar ni Bundgaard här: Facebook/bundgaard

Stövlar i samarbete med Bundgard och hoodies i samarbete med Maxomorra. ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s