Kalispera

Gokväll!

Vår andra dag här i Kreta nu. På Fredakväll 22.00 lyfte planet och en 04 tiden låg vi äntligen i hotellsängen här på vårt fina hotell. Flygresan gick bra och Othilia somnade nästan genast, sov hela flygturen, vaknade på flygfältet och somnade sen om genast när vi kom till hotellrummet. Igår vaknade vi runt 11 tiden (!) och stannade bara på hotellområdet. Idag har vi dock varit och utforskat Heraklion & Amoudara. Shoppat lite, ätit god lunch o fikat på café. Ja bara njutit. Har regnat här idag men i morgon har de lovat solsken, så då kommer vi satsa på pool- & strandhäng.

DSC_6471DSC_6472

Alltså våfflan! Såå god. Nu skall jag stänga datorn, hänga på balkongen en stund och sen krypa i säng. Ha de gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s