Onsdag

Gokväll från hockeysoffan. Vi kom hem för en stund sen efter att ha varit på språng nästan hela dan, eller ja, sen mannen slutade jobb. Han hade fixat med barnvakt och sen bjudit mig på shopping till kokkola o lovat gå efter o bära kassar o betala. haha. såå söt. ♡ Hittade inte så mycket men lite smått fick följa med. Hittade dock desto mer till minstingen istället. ; ) På Fredag åker vi så ett och annat nytt sommarplagg behöver hon ha med på resan.

Nu sover de små och jag skall bara njuta av lugnet innan jag kryper i säng. I morgon väntar utflykt för gossen, familjecafé för oss tjejer, lite (dator/foto)jobb för mig, en sväng till Milana och så blir det att börja packa lite smått inför resan.

Älskar att vårsommaren är här! Så himla mycket ny energi den kommit med. ♡

DSC_6198

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s