Inomhusgunga

Haloj. Nu kommer inlägget om den tjusiga gungan som jag är så förälskad i! Denna gunga hittade jag hos Jolly på rea, för ynka 13,90. Klickade genast hem den då en inomhusgunga har suttit högt uppe på min ”vill ha till barnen” lista. Såhär såg den ut innan. Fine om man gillar lite skarpare färger, men för mig var det självklart att den lite skulle piffas upp med vintage paint innan den hängdes upp.

DSC_5842.jpg

Och såhär ser gungan ut nu, färdigmålad och på plats. Tjusig eller hur? : )

 

DSC_5996DSC_6005

HÄR hittar ni gungan om ni vill ha en likadan, fortfarande på rea. Och vintagepaint minns ni väl att ni hittar hos Cerafiina i Jakobstad!? : ) Färgerna jag använt mig av är faded rose och natural white.

6 reaktioner på ”Inomhusgunga

 1. Funderar på att köpa en inomhusgunga och sökte fram detta inlägg eftersom jag kom ihåg att du hade skaffat en som var riktigt fin. 🙂
  Är ni nöjda med den? Och är den bekväm och stadig så den inte skaver på ryggen? Jämförde med de plastiga som har högre ryggstöd.. Jag föredrar nog gunga i trä, och så är denhär så snygg, speciellt sedan du piffat upp den 🙂
  Har du bytt ut banden också eller var det sådana då du fick den?Kollade jollyroom men banden på gungan är vita nu.

  Gilla

  1. Jaa, vi är jättenöjda med den 🙂 Othilia är ju så liten ännu så hon lutar sig inte riktigt bakåt i den ännu (eller fyller allt utrymme) så svårt att säga, men verkar nog inte va en modell som skaver iaf. För att hon skall sitta riktigt stadigt / bekvämt får man nog kompensera med nån dyna, men M som snart blir 3 sitter bra i den. Skulle nog inte byta mot en plastgunga, men jämför man bekvämligeht så tror jag no plastgungan vinner, alltså om man tänker att man använder den i ålder 0-1år utan dyna eller nått extra stöd.. En plastgunga stöder ju på nått vis hela varvet runt. Dock gungar ju en ettåring inte i så vilt heller så tycker inte att det gör så mycket att den känns lite ”enkel”. 🙂

   Banden var som de är på bild så de har högst antagligen bytt ut dem till vita, men tycker de ser jätte fina ut de med 😀

   Gilla

 2. Ja det är ju så sant, dom gungar ju inte så vilt ännu i den åldern 🙂 Tack för svaret, tror jag ska ta och beställa hem en trägunga nu och så med tanke på plastgunga kan jag ev. sträcka mig så långt så att vi skaffar en sådan att ha utomhus någongång senare 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s