Sommar sommar

Hur fantastiskt väder har det inte varit den senaste veckan?! Älskar att ha kunnat gå ut o in som man vill, kunnat ha dörrarna vid öppna och få känna solens strålar mot sin hud. Dessutom märker man att barnen trivs med att få ha tunnare kläder på sig, springa ut barfota och få njuta av fruktmellis i solen. De har frågat nästan varje dag nu, är de sommar nu? Och i helgen kunde jag inte annat än säga att JA nu är det sommar! För visst känns det som om sommarvärmen kommit?

DSC_6157Den här härliga Bodyn fick Baby O hem här om dagen, som färgerna och mönstren avslöjar kommer den såklart från maxomorra. I mjukaste bomullen och så färgglad. Varje gång jag öppnar paket därifrån ååh-ar jag mig över hur mjuka och sköna deras kläder faktiskt är. Helt perfekt mot den lena babyhuden.

Trots de lekfulla färgerna älskar jag att man kan matcha och klä upp dem lite neutralt också, vilket gör att de kan användas vid flera olika tillfällen. Denna skall definitivt ner i resväskan nu till helgen! Oops. Hade visst glömt att säga att vi reser till ännu soligare breddgrader nu på fredag?! ; ) Härligt.
DSC_6152Denna body och såklart mycket mer kommer ur maxomorras drop-b, HÄR kan ni kolla in vilka andra fina nyheter man hittar ute i butikerna just nu. Ni minns väl också att ni hittar alla återförsäljare i Finland på deras hemsida också? : )

I samarbete med ♡

3 reaktioner på ”Sommar sommar

  1. Visst har vädret varit fantastiskt, så skulle det få fortsätta i all evighet! Men säg det sim varar, det ska visst vara sämre väder i antågande nu. 😕
    Måste fråga om de fina skorna, varifrån är de köpta och vad kostade de? Är på jakt efter skor till lillan men tycker det är svårt att hitta fina skor som inte kostar en halv förmögenhet – som vårdledig badar man ju inte direkt i pengar! 😁

    Gilla

    1. Hej på dig! Jaa, den korta tid det är sommar skulle de gärna få ligga kring 20 hela tiden eller iaf va soligt! 🙂 Skorna har jag köpt på homefun o de är av märket kavat. Runt 50lappen ligger de. Dock tycker jag de är värt det med tanke på att de lämpar sig utmärkt som lära gå skor, är tåliga o väldigt stabila. Viktigt med stadiga skor till barnen de första åren fastän det kostar en del. Går ju att se det som en investering i långa loppet! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s