Fixa en blackboard

Haloj. Länge sen jag tipsat om nått diy. Kan bero på att renoveringen kommit emellan kreativiteten eller så har orken bara trytit.

Kanske inte den mest pyssligaste säsongen just nu heller, men går ju att sätta detta bakom örat tills mindre soliga sommardagar. Såhär enkelt fixar man en blackboard – Till hemmet, barnrummet eller varför inte lekstugan. Barnen här älskar den, och när jag får tid över skall jag fixa en till så de slipper gräla om denna. ; )

DSC_5957

Du behöver en tavla (hittade denna övergiven här när vi flyttade in). Tavel-dekorplast. Sax. Kritor.

Börja med att öppna upp ramen och ta ut glaset. Limma på dekorplasten över glaset. Stryk ut försiktigt för att få bort alla bubblor. När plastet sitter där det ska är det bara att klippa runt och spänna fast ramen tillbaks. KLART.

DSC_6023DSC_6026Och hur fungerar den? Känns såklart lite mer plastig än om man använder sig av blackboard mål, det är ju ändå decorplast. Men fungerar ändå fin fint att klottra på. Ytan känns tålig, lätt att tvätta av och bäst av allt kidsen gillar den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s