Känslofylld berg & dalbana

Här har det pendlat mellan skratt o gråt, bokläsning o terrasshäng, bus o lek, total utmattning till hyperaktivitet, gnäll o mys idag. Ja alltså en känslofylld dag. En försmak av vad tonåren har att erbjuda, typ. Och då kan jag tänka mig att det blir bra mycket värre i den åldern. ; )

Kopporna kliar och irriterar det större barnet medan mellandamen är o brydd och gärna fristar och vill dra med det större barnet i alla slags fantasilekar. 89% av lekstunderna har därav slutat i gråt, för att en har orkat mer än den andre.

Förra natten var jobbig, med en som lullades till kl. 2 och en annan som låg o ropade på maaammmaa tills dess.  Må denna bli lite bättre. Har iaf en tillgänglig skiftesbytare denna natt så nog skall det väl gå.

Nu skall här nattas. Sen skall jag ta en het dusch  och slänga upp fötterna i soffan, det får bli vår fredagkväll det. ♡

DSC_6226DSC_6227DSC_6224.JPG

En reaktion på ”Känslofylld berg & dalbana

  1. Har ni testat PoxClin från apoteket? Det var effektiv mot kliandet (för stunden) hos oss. Nu är ju säkert era vattkoppor snart på bättre sidan men 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s