Vattkoppsinvasion

Godmorgon. Vaknade upp av två busfrön som låg och fnittrade mellan oss i dubbelsängen. Steg upp och rörde snabbt ihop lite bröd och dukade fram för långfrukost och hade snart ett tredje busfrö som kikade upp från hennes sovplats.

DSC_6077

Idag har vi inte mycket planer alls. Barnen är fulla (leo mest) med prickar så gäller att stanna inomhus hela dan för deras del. Ännu tycks de inte lida av dem, full fjong som vanligt. Får dock se hur det ter sig mot kvällen. Bättre skulle det nästa va om de hade lite feber och var lite trötta o hängiga då skulle de va lättare att ladda för inomhusmys. Nu får vi istället hitta på o hitta på så de hålls lugna och inte springer runt utomhus – vilket de gärna skulle göra. Tänker att det på nått vis kanske inte är så bra att vistas utomhus med koppor, eller? 

En ledig dag för mannen också, så skall oavsett bli skönt med lite familjetid. ♡

DSC_6076DSC_6085

Skön Kristi himmelsfärd till er alla, hoppas ni får en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s