Fantastisk dag

Gokväll fina ni. Alltså vilket wow väder vi haft idag, eller hur? Tror ni vi höll oss inomhus? ; ) Nejdå, men hemma och lugnt har vi iaf tagit det. Ätit god sommarmat, njutit av solen och slukat en glass på var.

DSC_1117.JPG

Nu skall vira in mig i ett par filtar, ta nått gott med o dricka och locka mannen ut för lite terrasshäng tills solen dalar bland talltopparna. En försmak av sommaren 2016 är vad jag hoppas denna dag bjöd på. Må resten av sommaren bli lika fantastisk. ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s