Lääängtar, men snart är den här

Hej. Senaste dagarna har det varit svårt att komma in på bloggen ibland (via datorn). Börjar ladda men så kommer det upp – sidan kan inte visas efter en stund. Alla andra nätsidor laddar som vanligt. Nån annan som har problem ibland att slippa in hit? Eller är det bara vårt nät? Säg gärna till om också ni har problem! (Och hur fungerar kommentarsfältet? Allt ok på den fronten också?!)

Hade tänkt slänga upp ett inlägg igårkväll men barnen somnade så sent. Othilia höll låda till 23, vilket är ovant! Oftast sover de alla vid 21 och det har verkligen varit så skönt med en liten egenstund innan man själv behöver dyka isäng. Undrar om det har med ljuset utomhus att göra?

Gårkvällen spenderade vi hos föräldrarnas medan mannen var vid Svanen och fixade till det sista inför Paintball säsongen. Vi satt ute i solen hur länge som helst och åt första utomhus middagen i solen. Känns verkligen så härligt med en varm vår! Och så långt ögat kan nå visar det sol, sol, halvsol och sol på väder appen. Ååh, Härligt! Får mig att längta till alla härliga sommardagar och -kvällar. ♡

DSC_1844DSC_1834DSC_1960

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s