Tisdag

Haloj. Här vaknade vi upp med små prickiga barn. Eller redan igår märkte jag de första små prickarna på både piff & puff. Så blir en hemmadag idag från dagklubben. Vi startade upp med plätt-frukost och skall nog bara stanna inomhus och ha det mysigt. Pyssla och läsa böcker. De verkar dock inte lida av åkomman, full fart som vanligt, huh. ; ) Tänker dock att det kan va smart att försöka ha en lugn dag iaf med inte allt för mycket aktiviteter inplanerat.

Nu blir det blöjbyte, varma kläder och tupplur ute i vagnen för minstingen. Efter att hon har sovit inomhus nästan hela vintern för att hon har varit så mycket sjuk har jag äntligen börjat ha ut henne igen. Hoppas på att hon skulle vänjas och så småningom börja sova lägre turer utomhus. Avundas ju lite dem som har babysar i lika ålder som sover fyra-fem långa timmar i sträck. Gissa hur mycket ”ledig” tid jag skulle ha till annat om det hände häär…. Stora kidsen är inne i en period så att de leker väldigt mycket med varandra och det är ju guld värt.

DSC_6060.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s