Vår första maj

Blev en härlig dag ute på gården. Fantastiskt vårväder vi fått ha eller hur? Barnen busade utomhus och själv njöt jag i solen så länge minstingen tupplurade. Efteråt bjöd kärleken på grillat och så blev det lite hemgjord mjöd och godis på det. En riktig toppen helg har vi haft. Kvällen avslutades hos svärföräldrarnas.

DSC_5917DSC_5935DSC_5939DSC_5925.jpg

Nu avrundar vi helgen och kvällen med soffmys och bara varandra. Eller ja, efter att vi nattat kidzonerna. En massa fnitter och spring i benen har de så en kvällsutmaning gissar jag väntar oss. ; ) Hoppas ni haft en fin fin helg alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s