Lördag

Haloj. Igår blev de en kväll i karleby tillsammans med lite vänner. Gick runt och shoppade och åt sen mat på Pedrinas. Hittade för en gångs skull lite kläder till mg själv. Nån annan som oftast kommer hem med barnkläder när ni är ute på shopping? Händer alltid mig. Men nu kände jag att det var min tur att uppdatera vårgarderoben. Har ju gått ner en och annan preggo kg också sen förra sommarn så känns roligt med lite nya kläder.

DSC_5871.JPG

Idag skall jag röja upp lite i flickornas rum och äntligen färdigställa det. Har alla möbler på plats nu, bara en sänghimmel, hylla och gunga som skall upp + lite småfix så börjar det va i ordning. Tar evighetslänge att få nått klart då man hoppar på från rum till rum. Men nu så.

Ikväll har vi inga desto större planer, grillar säkert nått gott i grillstugan och bara umgås lilla familjen. Men skönt det med. Skall hämta hem en studsmatta till barnen så långtråkigt lär de nog inte ska få iaf. ; )

Skön vapen till er alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s