Onsdag

Oj hörni, jag känner att bloggen blir lite lidande just nu. Eller bort prioriterad, tyvärr. Mannen har en tuff jobbvecka vilket gör att det är lite stressigare här hemma också. Vi hinner o framför allt orkar inte riktigt med allt vi borde och vill. + Att vi har några vaknätter i bagaget och massa annat. Ikväll skall jag iaf försöka hinna ut i garaget och börja måla bordet. Skönt att ha nått eget att fly till efter en heldag med smågalna kids. Imorgon blir de bara fokus på badrummet/hjälpköket med lite hjälp utifrån, en dörr o fönster skall byta plats och så skall mellanväggen upp. Ja, sen får vi börja på med ytorna, jess!

Idag har vi annars varit och fixat pass ; ) till minstingen.. En prickig storögd dam som stoltserade framför kameran. Om några veckor flyger vi, hon, jag o kärleken. ♡

DSC_5844

2 reaktioner på ”Onsdag

  1. Skönt med lite tid för eget mellan varven, det behöver man!
    Härligt att ha något att se fram emot! Vart kommer resan att gå? Jag längtar också till sommarens resa, men alltför fort behöver den inte komma för då är det redan juli och efter det kommer sommaren att gå sååå fort att man inte hinner med! 😉

    Gilla

    1. Jamen eller huur. Passar därför på att åka riktigt i början av sommarn så har vi hela långa sommarn tillsammans efteråt. Fastän det sku va skönt att resa i slutet av sommars också och liksom förlänga den, sommarn är ju ändå aaallt för kort. 🙂 Vi kommer åka till Grekland! Vart åker ni? 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s