Ute i vårt garage

Hej, en ny vecka igen. Äntligen börjar Othilia va sig själv igen. Förra natten var första på flera dagar som hon sov hela natten, hon vaknade bara en gång, fick flaskan och somnade om sen. Verkligen så skönt att få sova bättre själv igen. (eller back to basic, fyra pinnar i sängen huller om buller, ett ben över sig och en arm i ansiktet;). Månne vi hinner sova ikapp nu innan stora barnens koppor bryter ut, om de nu får några vill säga.

Ikväll har jag varit ute i garaget och slipat på ett projekt. Fyndade mysigaste bordet till tjejerna här i veckan, men det kräver ett hel del massa kärlek innan det kan flytta in.

Om skivan är något så när i fint skick under det gula så tänkte jag lämna den träfärgad och bara måla underredet och slipa det lite chabby. Vad tror ni om det? Annars tror jag skivan får bli enfärgad och underredet en annan, om jag vågar mig på det. Annars blir det all white. Får se får se.

DSC_5743.JPG

Lovar er före och efter bilder när det är klart. : )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s