Lyxiga naglar

Medan gossen klippte sig så fixade jag naglarna vid Familjesalong Milana. Ni vet, som hemmamamma unnar man sig inte allt för mycket lyx i vardagen. Och efter vintern & renovering har mina naglar varken sett eller mått bra, de har spruckit, delat sig och gått av. Så långa snygga, naturliga strukturnaglar var en dröm.

Här ser ni före och efter bild.

naglar före efter

För att blinga till det valde jag glitter på två naglar, lite extra lyx i vardagen just nu sitter inte helt fel kan jag känna. Blev riktigt nöjd med resultatet.

Naglarna är endast limmade på tippen av egen nagel och sen uppbyggd med gel, klippta, filade och färgade enligt önskemål. De växer ut med din egen nagel, så med tiden kan man själv fila till dem eller lacka dem i oändligt bara man kommer ihåg att använda acetonfritt medel vid lackborttagning. Naglarna är lätta att underhålla och skall hålla tills egen nagel vuxit ut.naglar

Så tips tips, vill ni ha snygga naglar till våren och sommarens fester, boka in er till Milana! (Fanns mycke olika färger, mönster, stenar o glitter att välja bland)

naturliga naglar

2 reaktioner på ”Lyxiga naglar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s