Dags för tävling! ♡

Tävlingen presenteras i stolt samarbete med klädmärket Maxomorra

GIVEAWAY.jpg

Hej alla fina. Nu är det dags för en giveaway igen! Maxomorra har lovat att hjälpa er läsare på traven lite med sommarförberedelserna – så tillsammans med dem kommer vi nu lotta ut TVÅ underbara överrasknings sommarkit. Båda paketen med ett värde över 100€ styck. Ett paket fyllt med fina sommaröverraskningar men vinnarna får ändå själv välja vilken storlek och om det skall till tjej/kille. HUR TOPPEN?

ÄR NI REDO??? 🙂 VI ÄR!! För att delta:

 • Kommentera detta inlägg om varför ditt barn borde vinna (glöm inte namn/mejluppgifter så vi kan kontakta dig).
 • För ytterligare chans – dela/länka tävlingen på valfri socialmedia (skriv då med hur många lotter du deltar och var du delat).

Vill också passa på att tipsa er om @MAXOMORRA_OFFICIAL, följ dem på IG för att va säkra på att inte missar några maxomorra nyheter eller tävlingar.

 • LYCKA TILL! ♡

maxomorra summer.jpg

 – Vinnarna presentera i slutet av veckan här på bloggen.

115 reaktioner på ”Dags för tävling! ♡

 1. Jag vill delta i tävlingen för mina två barns räkning. Deras garderober är rätt tomma nu efter vårrensning så vi skulle bli glada för lite påfyllning!☺ Jag delar inte tävlingen utan deltar med en lott.

  Gilla

 2. Jag vill såklart delta! Med 5 barn i huset å en rätt skral ekonomi vore det perfekt med en ”vinst”! 😉 Alla är dom i behov av något sommarplagg!
  Deltar med en lott!
  (linda.granholm@hotmail.com)

  Gilla

 3. Deltar mer än gärna i tävlingen. Har en nyfödd bebis och två äldre syskon och alla tre behöver förståss vår/sommarkläder. Håller tummar och tår för vinst denna gång. 🙂 deltar med två lotter!

  Gilla

 4. Vill så klart delta. Som lillasyster i huset blir det att ärva en del så det skulle vara kul att överraska henne med något nytt. Deltar med en lott. (hildagrankulla@gmail.com)

  Gilla

 5. Barnen skulle bli jätteglada över finfina sommarkläder från Maxomorra i sin garderob. Lillan har inget i klädväg överhuvudtaget till sommaren och den större börjar så småningom växa i en större storlek så han saknar också kläder i sin sommargarderob. Hoppas på vinst och att äntligen få chansen att prova på Maxomorras kläder.

  Gilla

 6. Deltar och hoppas på en vinst. Båda barnen börjar i dagis nu i maj efter att ha varit hemma i tre år. Så det behövs klädpåfyllnad i mängd och massor åt dem nu. Skulle passa utmärkt att få pröva på Maxomorra kläderna som är så fina! Deltar med en lott!

  Gilla

 7. De sku sitta fint med lite nya kläder till dottern eller till lillebror som beräknas komma i Juli. Deltar och hoppas på vinst!

  Gilla

 8. Oj jag skulle så gärna prova maxomorra kläder och barnen har verkligen inte för mycket i sommargarderoben. Dessutom tar mina mammapengar slut i maj sådär lagom när man skall byta säsong. 😉 Hoppas såå på vinst denna gång. (anna.sundqvist@ekonovia.fi)

  Gilla

 9. Deltar och hoppas på vinst, garderoberna med simmarkläder gapar tomma, med 5 barn i huset som växer så det knakar skulle det sitta fint med vinst

  Gilla

 10. Maxomorras kläder är såå fina. Har snart en bebis i huset som det har skaffats en hel del åt på sista tiden så storasyster skulle bli jätteglad över ett paket kläder åt henne. Å hon är så tacksam över allt hon får. Delar tävlingen också på facebook.

  Gilla

 11. Deltar och hoppas på vinst! Skulle vara roligt med fina Maxomorra kläder till lillasyster som annars ärver av storsyrran 🙂

  Gilla

 12. Skulle bli jätteglad om vi vann den här tävlingen. Som studerande mamma med 3 barn (snart fyra) så är man inte så rik så skulle vara roligt att få fina, nya kläder till nån av barnen. Deltar med 2 lotter, delar också på facebook. /Sofia

  Gilla

 13. 1 flicka som tycker det är orättvist att måste ha födelsedag några dagar före jul och ”bara” få paket i december, så skulle verkligen uppskatta att få ett klädpaket till sommaren också.. Min plånbok skulle också uppsakta ett klädpaket 😉
  netti.91@hotmail.com
  Delar på facebook!

  Gilla

 14. Vill delta. Vore bra att vinna detta paket åt äldre dottern för hon har mycket lite vår och sommarkläder nu för hon har vuxit ur alla. Så kunde den yngre dottern ärva dem sen när storasyster växt ur dom. 🙂 Så gör det även gott att vinna när man är hemma med barnen och inte har pengar att lägga på nya kläder åt dem.

  Gilla

 15. Maxomorra har ljuvliga barnkläder, älskar deras glada mönster och att de är tillverkade i ett mjukt material. Tävlar för min dotters del som är 2 år. Vi befinner oss i samma situation som er, nyblivna husägare och renovering på gång. Det skulle inte sitta fel att få klä min dotter i bekväma fina sommarkläder från Maxomorra! Tack för en fin blogg! Deltar med 1 lott. 😊

  Karin.n_91@hotmail.com

  Gilla

 16. Deltar gärna! Med en nyfödd bebis och tre syskon skulle det vara roligt att få överraska nån av dem. Deltar med två lotter, delar på facebook.

  Gilla

 17. Oj vilken fin tävling. Den vill vi gärna vinna till lillasyster i magen som är beräknad att födas i juli. Med 3 storebröder i huset så finns det inte mycket att ärva och det behövs ju en hel del kläder till en nykomling. Vi håller tummarna! 🙂 Delar på fb också!

  Gilla

 18. Har varit instängd på barnavdelningen en vecka med lillebror, så tycker han eller storebror skulle vara värd en vinst som ”belöning”. Deltar med två lotter (delar på fb)

  Gilla

 19. Har en bebis som snart är 10 månader gammal och han växer så det knakar. Vi har inte testat Maxomorras kläder tidigare så skulle bli glad ifall vi vann denna gång så får vi testa dem också. Deltar med en lott.

  Gilla

 20. Här har vi inte ännu börjat fylla på klädskåpen med vår/sommarkläder. Så det skull uppskattas av både mor och pojkarna med lite sommarnytt:)
  Deltar med två lotter!

  Gilla

 21. Hoppas på vinst till nåt av mina fyra barn ☺ har inte tidigare haft maxomorra kläder åt dom. Delat också tävlingen på fb.

  Gilla

 22. Deltar jätte gärna👍 Klädpaketet önskar jag åt vår minsta pojke som helt ärligt inte har ett enda sommarplagg som passar till sommaren. Hoppas på vinst å deltar med två lotter. Delat på facebook.😊

  Gilla

 23. Här är mina 4 barn uppväxta med loppiskläder, eftersom jag valt att stanna hemma med barnen, så det skulle vara lyxigt att få en sådan vinst. Deltar med en lott

  Gilla

 24. Äldsta dottern älskar kläder och helst starka, pigga färger. Så maxomorra kunde vara något för henne. Deltar med en lott.

  Gilla

 25. Grabbarna skulle vara nöjda om vi skulle vinna, då skulle de får sin efterlängtade fordons klädesplagg eller kanske töserna skulle få nått fint!
  Deltar med två lotter (fb)

  Gilla

 26. skulle sitta så perfekt till lillans tomma sommargarderob. Att hon dessutom fyller 2 i juni skulle inte göra saken sämre. Älskar dessa färgglada kläder o lillan tycker om att se sig i spegeln o beundra fina kläder som hon har på sig.

  Gilla

 27. Vad kul med en tävling! 🙂 Skulle vara roligt att vinna då vårgarderoben behöver påfyllning och vår tjej snart fyller år ! 🙂 Delat på fb och på min blogg, så deltar med 3 lotter.

  Gilla

 28. Oj vad roligt det skulle vara att vinna lite nya sommarkläder åt lillkillen vår som får ärva nästan alla kläder av sina bröder. Delar på fb också! ☺

  Gilla

 29. Hej!
  Vill gärna vinna något åt min 4 åriga kille. Han behöver en massa nytt till sommaren då han inte kan ärva mycket efter 4 tjejer. Delar på fb och deltar med 2 lotter..

  Gilla

 30. Vilken fin tävling, är med och tävlar med två lotter, vinner jag så väljer jag antingen åt pojke i storlek 110 eller åt en flicka i storlek 122, svårt att bestämma åt vem, båda är i behov av nya fina kläder till sommaren 🙂 camilla.a@multi.fi

  Gilla

 31. Skulle sitta fint med en vinst 😉 Har 2 barn och tredje är beräknat till juli så till någon av dom skulle det sitta fint med färgglada kläder från maxomorra . Delar på fb!

  Gilla

 32. Deltar gärna med två lotter ett åt vat barn och hoppas på vinst. Har aldrig testat maxomorras kläder men skulle gärna prova. Är just nu hemma på mammaledigt å maken har just börjat jobba igen efter lång(7 Veckors pappaledighet) därför skulle det passa utmärkt i ekonomi. Delar på fb. sonjahjulfors@hotmail.com

  Gilla

 33. Deltar med 2 lotter. (delar på facebook) paketet skulle vara super åt sonen som inte har några sommarkläder i den passande storleken ennu. Skulle vara till stor hjälp till en som har levt på hemvårdsstöd i över ett år.

  Gilla

 34. Jag skulle gärna vilja testa Maxmorra kläder åt våran son som växer så det knakar och behöver nya sommarkläder. Delar på fb så deltar med 2 lotter 🙂

  Gilla

 35. Har 2 flickor. Vill vinna för den ena måste ju ofta ärva den större och den äldre har vuxit något enormt i vinter så för tillfälle har hon knappt några kläder alls i sin garderob som passar. Så lite nytt vore kul och vi har aldrig testat maxomorra heller, så bara det med. 🙂

  Gilla

 36. Hej. Vi är inte så bekant med Maxomorra så skulle gärna vinna nåt åt vår lilltös till sommaren! Deltar med 2 lotter (delar på fb).

  Gilla

 37. Med 3 pojkar i huset så behövs det nästan alltid nya kläder och lillkillen fyller 1 år Juli så skulle passa perfekt som en present åt honom! 🙂 Deltar med 2 lotter.

  Gilla

 38. Ååh dom har så fina kläder så jag måste absolut delta. Har en son på 2,5 år som skulle bli överlycklig om han fick nya fina kläder till sommaren, i stället för storebrors avlagda 😀

  Gilla

 39. Ja deltar gärna . Har aldrig provat deras kläder . Dom ser så fina och sköna ut . Dottern som fyller 5 i maj skulle bli glad av kläderna 🙂
  (mimmi.kung@hotmail.com)

  Liked by 1 person

 40. Ser ut som härliga sommarkläder, vore underbart att få testa på. Min tjejs sommargarderob för 2016 existerar inte alls ännu, så hon skulle nog bli eld o lågor. Hon älskar färggranna kläder 🙂 Deltar med en lott.

  Liked by 1 person

 41. Ja vill delta. De sku va roligt att få testa maxomorras kläder har aldrig prövat de. Ja har en dåtter på 2 å en son på 1 å de sku va toppen om ja sku vinna så får vi köpa lite sommer kläder till dem. 🙂

  Liked by 1 person

 42. I juni blir vi äntligen föräldrar till vår lilla skatt! Vad passar då bättre än att få vika in fina Maxomorra sommarplagg i lillens garderob? 🙂

  Har också länkat inlägget på facebook.

  Liked by 1 person

 43. Är gärna med o. tävlar! Grabben som fyller fem i maj, skulle vara överlycklig åt kläder med fina tryck( bilden som avgör enligt han ;))Vi har inte tidigare testat maxomorra heller. Så de vore kul me nåt nytt! 🙂
  Delar på fb.

  Liked by 1 person

 44. Vill gärna vara med och tävla, jättefina kläder som skulle passa perfekt på vår lilla tjej till sommaren! Hon skulle verkligen behöva lite nya fina kläder, särskilt då hon ska ut i stora världen och resa! 😊

  Liked by 1 person

 45. Maxomorra har såå härliga, färggranna kläder med coola mönster på. Det blir ju inte sämre av att de är ekologiska heller.. å allt dedär passar vår lilla tjej alldeles ypperligt. Så vi säger -”Ja Tack!” till en fräsch påfyllning i sommargarderoben! 🙂

  Liked by 1 person

 46. Jag deltar i tävlingen! Har inga barn själv men om jag skulle vinna så sku någon av syskonbarnen få det! 🙂 Deltar med en lott!

  Gilla

 47. Deltar gärna i tävlingen. Vår lilla tös fyller snart 1 och vi har ännu inte inhandlat så mycket sommarkläder, så det skulle sitta fint med maxomorras kläder! Delar också på facebook!

  Liked by 1 person

 48. Har inga sommarkläder inhandlat åt min son ännu som dessutom fyller 1 år i Juli så detta skulle vara perfekt. Vi har aldrig tidigare testat Maxomorra heller. Delar på fb också så deltar med 2 lotter.

  Liked by 1 person

 49. Vår dotter fyller 6 år i sommar, så lite nya fina sommarkläder skulle vara skoj. Hon har kunnat använda dom senaste somrarna samma sommarkläder som året innan, så nu skulle det vara läge för en uppdatering av sommargarderoben 😉
  Deltar med två lotter, delar på Facebook

  Liked by 1 person

 50. Häftigt, vill också delta och pröva turen.😉 Älskar slitstarka, ekologiska och snygga kläder så detta set vore ju för bra! Har aldrig haft Maxomorra-kläder till lillkillen heller. Sku gärna dela på Fb o. Instagram men är inte medlem, tyvärr.☺

  Liked by 1 person

 51. Deltar gärna och hoppas på tur! 🙂 Sonen fyller 5 år i juni så det skulle passa perfekt med fina Maxomorra kläder åt honom i present. Deltar med två lotter, delar på Fb. 🙂

  Liked by 1 person

 52. Är gärna med och tävlar om ett klädpaket till ett av barnen. Lite nya färgranna kläder skulle passa bra nu till sommarn. Hoppas på vinst! 🙂

  Liked by 1 person

 53. Vi har ett maxmorra plagg från förr som vi är väldigt nöjda med,så självklart är vi med och tävlar om att ha chansen att vinna något plagg till!
  Till hösten är det dags för Dagis, mammahjärtat gråter,så skulle vara väldigt roligt att få klä barnet i nått fint maxmorra plagg,deras print är så härligt och lekfullt. Vi håller tummarna och tårna att turen skulle falla på oss.
  Deltar med två lotter.

  Liked by 1 person

 54. Jag är en mommo som älskar att köpa kläder till mina barnbarn. Nu vill jag jättegärna delta i tävlingen och hoppas på tur och på så sätt få bekanta mig med Maxomorras kläder. Deltar med 2 lotter och delar detta på Fb

  Liked by 1 person

 55. Hoppas vinna ett sommarpaket åt vår minsting som hittills ”bara” ärvt kläder av sina äldre bröder. Skulle vara så roligt med nya färgglada kläder. Har inte tidigare testat Maxomorras kläder så det skulle vara intressant att se om kvaliteten är så bra som deras rykte!

  Liked by 1 person

 56. Med ouppdaterade sommargarderober åt två döttrar skulle jag gärna bekanta mig med kläder ur Maxomorras sortiment. Deltar med två lotter och delar på fb.

  Liked by 1 person

 57. Har aldrig prövat på Maxomorras kläder, så att vinna ett härligt färgglatt klädpaket hade både mamman och dottern blivit jätteglada av! 🙂 Kläderna ser jättesköna ut!

  Liked by 1 person

 58. Delar på Facebook 🙂
  Yngsta dottern ska bli storasyster i sommar och förtjänar att få glida runt med nya snygga kläder, hon fyller även 2 år i sommar:)

  Liked by 1 person

 59. Deltar i tävlingen med två lotter. Min son fyller tre år i maj och dessutom blir hsn storebror nångång samtidigt (2 dagar efter hans födelsedag har vi bf). En perfekt treårspresent och storebrorspresent skulle det vara att vinna maxomorra kläder 🙂

  Liked by 1 person

 60. Med en son som växer så det knakar och ett syskon på kommande så skulle den här vinsten passa perfekt åt oss.. Dessutom skulle det vara roligt att prova på Maxomorras fina och färglada kläder. 😊 Delar på Facebook och deltar med två lotter!

  Liked by 1 person

 61. Skulle sitta fint med nya kläder till någon av barnen 4 år, 3 år och 1 år eller nykomlingen till sommarn. Deltar gärna med varsin lott åt dem. Kanske vi kunde få byta ut något av plaggen som är sönderanvända istället. Man är alltid i behov av kläder med flera småbarn i huset. Delar inlägget på fb.
  ulrikasundelin@hotmail.com

  Liked by 1 person

 62. Kläderna skulle sitta bra på en av mina killar till sommaren. De är 4,3,1 och nyfödd. Deras sommargarderober är ganska tomma just nu så. Ja tACK! 🙂

  Liked by 1 person

 63. Vi har inga sommarkläder alls ännu åt vår dotter på 5 månader. Har en pyjamas från maxomorra, gillar den men vill gärna prova andra plagg också.

  Liked by 1 person

 64. Wilton vill jättegärna vinna detta! Han växer så otroligt fort och det är alltid problem att hitta nåt att klä honom i eftersom jag hela tiden hamnar att plocka bort byxor & leggings som blivit för korta och bodyn som blivit för trånga. Både Wilton & morsan skulle bli superglada åt en färgglad vinst från Maxomorra. ☺❤

  Jag har tipsat om tävlingen på Instagram (@saragunmarie) och deltar alltså med två lotter. ☺

  Liked by 1 person

 65. Vi har inte hunnit testa dessa kläder ännu men de ser så färggranna ut skulle vara kul med nått nytt åt barnen nu till sommaren // malena

  Gilla

 66. Skulle vara kul att vinna detta, har aldrig heller haft kläder från maxomorra, när vi båda studerar så blir det inte köpt så mycket nya kläder till barnen, hoppas på tur. Delar på fb, så deltar med 2 lotter.

  Gilla

 67. Roligt med tävling! Våran son på 4år älskar allt med en motor i sig. Så kan bara tänka hur hans ögon sku tindra om han skulle få ett nytt plagg me typ traktorer på. Så nu håller vi upp både tummar o tår för en vinst 😃jenni.grankulla@hotmail.com.
  Delar på fb

  Gilla

 68. Så ljuvliga! Saga fyller ett på söndag o jag skulle gärna ge henne lite nya kläder, känns så tråkigt att vara pank jämt o aldrig ha råd med nytt. Kram ❤

  Gilla

 69. Skulle vara kul att få prova dessa kläder eftersom vi inte har några kläder från maxomorra från tidigare. Min son är dessutom i behov av nya kläder till sommaren! Fint färgglada kläder. Deltar med två lotter,delat på Facebook.

  Gilla

 70. En 2 veckors liten kille har vi här i huset som ännu inte fått så mycket nya kläder (mest rosa kläder efter storasyster). Ett paket med kläder från Maxomorra skulle därför inte vara så dumt!

  Gilla

 71. Vår 4åriga kille skulle behöva lite nytt i garderoben då han växer så det knakar och mamma alltid hittar så mycket fint åt lillasyster i butikerna 😯 Tycker utbudet åt honom är så mycket mindre då jag inte är något fan av spiderman, starwars osv.

  Gilla

 72. Elliot behöver lite nya kläder till sommaren, han går snart upp en storlek till då han växer så snabbt 🙂 delar på Instagram (Zzinnas) så deltar med två lotter 🙂

  Gilla

 73. Jag skulle hurra,
  om jag fick testa Maxomorra.
  Min son likaså,
  som nu är drygt två
  och alltid i ärvda kläder får gå….

  Gilla

 74. Maxomorra är mitt favoritmärke. De gör mjuka, lekvänliga och otroligt snygga barnkläder. Därför skulle jag bli hemskt glad att kunna ge mina barn (4 och 1 år) lite nya vårkläder i färger och med tryck som känns lekfulla och snygga på samma gång😀. Själv skulle jag le ännu större än jag redan gör då jag ser barnen i ljuvliga kläder.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s