Godmorgon Måndag

Godmorgon. (Ja här har vi tydligen börjat ha morgon till 11;). Imorse vaknade jag upp med baby O igen, medan stora kidsen fortsatte sova till 9.30(!!) Hann ju dricka min te mugg ifred medan jag matade Othilia. Önskade ju detta som rutin så kanske det är ödet som slagit in?

godmorgon

Mannen kom hem strax efter nio imorse från jobb med halv ledigt. Så tankarna snurrar lite om vad vi skall hitta på idag här hemma i renoveringsväg, för inte kan man väl bara njuta av ledigt? ; ) Leo skall iaf till tandläkaren idag så lite dagsplaner har vi iaf.

Vad har ni för er?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s