Sunday

Haloj, då var det Söndag igen. I helgen har vi inte gjort så mycket här hemma. Mannen satte upp spegelskjutdörrarna i sovrummet och det är det enda. Så numera har vi en enorm spegelvägg som gömmer garderober bakom sig. Riktigt snyggt. Har aldrig riktigt gillat synliga garderober så detta var en självklar lösning, ett plus är ju också att rummet ser dubbelt så stort ut nu.

Nu är grovjobbet i sovrummen och vardagsrummet gjort, bara en del av inredningen som fattas och att få till allt. Så inkommande vecka funderar vi på att börja med badrummet och hjälpköket. En av de större omändringarna vi skall göra. Skall leta reda på planritningen och visa bild och berätta mer om det och huset nästa vecka, så har ni lättare att följa med i renoveringen. 🙂

DSC_5533

Nåja, idag har vi bara njutit av sista helgdagen och ikväll skall vi iväg och träffa lite kompisar. Har varit riktigt skönt med en lugnare helg.

Ps. Svar på kommentarer i föregående inlägg kommer då jag kollat upp vilka stolar vi har.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s