Lång Lördag

Oj vilken lång Lördag vi haft. Startade upp med att vi sov som stockar till 9.30 (vad har tagit åt oss?!)(nåja, var nog uppe mellan fem o sex alla egentligen men somnade om), ja alla utom mannen som steg upp tidigt och var i jobb. Vid halv 12 tiden åkte jag till stan med piff och puff, besökte lite klädbutiker och gottade oss på café. När vi kom hem var det dags för sen lunch (tortillas) och efter det ställde vi oss mot fyraårs kalas. Gottade oss på kalas i ett par timmar och sen körde vi hem för att få gäster. Så en lång men trevlig dag har vi haft! Nu har barnen precis badat och ligger i säng. Själv skall jag krypa ner i soffan och mysa med mannen en stund innan läggdags! Lite bilder på det.

DSC_5558Dagens mama. (jaamen måste vi se damsugarsladden ännu på en bild?!! Jaa det måste ni tills vi fått ett fungerande hjälpkök/städskrubb;). 

DSC_5567.jpgRaaaoorr. En tiger påväg på kalas + nyfiken bebis.

DSC_5578DSC_5596DSC_5594Teija bjöd oss på en massa gott, som vanligt.DSC_5609DSC_5586Imorgon skall vi bara njuta av Söndagen! Godnatt. 

2 reaktioner på ”Lång Lördag

  1. Härliga bilder 🙂
    Kan du berätta i vilka bilstolar barnen sitter? Ska på något vis få in 2 bilstolar + babyskydd i bilens baksäte snart..

    Liked by 1 person

    1. Undrar samma sak här.. 🙂 och vad har ni för bil? Är den bredare än vanligt? Testade nyss positivt och började fundera på just plats i bilen åt alla barn när de blir tre.

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s