Vår Torsdag & Hyss nummer 247

Hej på er. Helt otroligt. Imorse fick jag en till morgon för mig själv. Mommo skjutsade killen till klubben och vi hade lyckats va så tysta att damerna sov vidare till 9.45 när jag var tvungen att väcka dem så att vi skulle hinna iväg på Bio resonans med Othilia. Det var fjärde gången nu och har tänkt att vi skall gå i några veckors tid för att det faktiskt skall ge resultat också.

När vi kom hem blev det plättar på banan och avokado, minstingen slukade två + kvarg till efterrätt, haha. Så roligt att ha en som älskar mat! Efter lunchen lade jag ner henne i spjälsängen, gick bort, kom tillbaka och hon sov. Hade alltså somnat helt av sig själv utan minsta ljud. Så lyx.

DSC_5530

Nu skall jag gå ut o sätta mig på trappan en stund o njuta av det härliga vädret tills mannen slutar jobb. Då skall vi iväg till homeopat med minstingen. Vi hade fått tid till andra Maj först, men pga avbokning slipper vi redan idag. Håller tummarna för nån bra medicin som skulle hjälpa att stärka hennes luftvägar och immunförsvar.

______________________________________________________________

PS. Dagens hyss. Saltade jordnötter utblandade i massageolja hällda i badkaret. Argh. Jag måste börja anteckna. 

2 reaktioner på ”Vår Torsdag & Hyss nummer 247

  1. Åh, blir så avis när jag hör och läser om andras bebisar som äter bra! Här har vi en liten matstrejkare och det är SÅ påfrestande!😤 Vissa gånger går det riktigt bra, medan andra inte alls… Som nu till lunch så bara spottade hon ut allt. 😕

    Gilla

    1. Oj vad jobbigt. Vet hur det är! 😦 Har hon skillnad på mat, nått speciellt hon tycker om? Skillnad på om det är mosat eller inte? Har du testat ge små bitar? Iaf här gillar minstingen att själv få plocka i sig. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s