Ibland händer det..

Godmorgon! Här sitter jag och bloggar med bara minstingen uppe, och klockan tickar iväg över 9.00!

Brukar typ ALDRIG hända. Brukar vanligtvis ligga i säng tills de kommer o ”väcker” mig, oavsätt om jag är vaken eller inte. Det brukar va helt lönlöst att stiga upp innan dem för jag hinner oftast bara tassa upp till köket eller wc så står de där i dörrgläntan. Ligger jag i säng längre = sover de längre.

Idag var dock tydligen ett undantag. Vaknade själv innan 8 och smög mig upp. Har hunnit dricka min temugg ifred, matat baby O & tvättat henne, vikt undan kläder och nu sitter jag här med morgonmål och bloggar. Och den är dötyst i sovrummet ännu.(?)

Hade bra kunnat ha detta som rutin. ; ) Fast, får väl strax gå och väcka dem om vi skall hinna iväg på familecafe. Senare idag skall jag iväg med gossen till den nya salongen i stan – familjesalong Milana. Men mer om det sen. Nu får jag gå o väcka dem..

Skön Onsdag till er!

DSC_5498

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s