Vackra print

Äsch då? Vart försvann mitt Måndagsinlägg? Hade ju laddat upp med ett långt smaskigt inlägg och så är det bara…helt borta?

Nåja. Jag skall uppdatera er med lite mera Maxomorra nyheter då istället. ; ) Förutom vackra printet i Tree så har de ett vackert print till killar som heter racer car. Dessa finns nu ut i butikerna och hör till sommarens kollektion.

DSC_5445Leo fick hem två snygga t-skjortor, kalsonger och en snygg mössa. Förutom att han gillar bilar så passar han bra i blått! Så dessa blev genast favoriter. Maxomorra kläderna är faktiskt riktigt sköna, gjorda i mjukt ekologiskt bomull, och jag tycker de håller bra i tvätt sålänge man bara tvättar dem rätt.DSC_5453DSC_5454Kläderna i stolt samarbete med Maxomorra. ♡

Återförsäljare i Finland // Facebook // Instagram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s