Sjukstuga deluxe & bilder ur tjejrummet

Ååh vad jag njuter av detta väder! Känner hur batterierna laddas ju mer vårigare det blir utomhus. Denna vinter har varit såå lång och jobbig så håller verkligen tummarna nu för att det skall vända i samband med att våren och sommaren kommer. Om int annat så har man ju en massa att se fram emot, sålänge inte orken tryter.

Idag har jag varit med tjejerna i bio resonans, Othilia är sjuk ännu, ni minns hon blev sjuk när vi åkte till Levi? Och ja, hon är ännu sjuk. Eller kanske borde jag fråga om ni minns att hon blev sjuk i December, för i princip har hon varit sjuk sen dess. 😦 Nu har jag iaf bokat tid till en homeopat också, hoppas på medicin därifrån som skulle hjälpa. Och resonansen skall vi gå i regelbundet nu för att förstärka immunförsvaret. Idag var det tredje gången.

Efteråt tog vi en snabbis på loppis innan vi skulle hämta Leo från klubben. Hittade faktiskt en massa fint, fanns just nu massa fina tjejkläder tyckte jag (tips tips). Hittade också två mysiga tapetrullar som kommer sitta perfekt i lekstugan som jag skall rusta upp nu i vår/sommar. Vita med blå stjärnor på.

Jep, sen kom vi hem, åt lunch och  har njutit lite utomhus. Är inte helt i skick själv heller så skall passa på att vila idag, men också försöka få klart tjejernas rum. 🙂

Såhär ser skåpen ut vi köpte till deras rum, så söta. Och nedanför ser ni en annan del av rummet. Där gardinen hänger var det tänkt att vita fina skjutdörrar skulle komma, och en vacker lekfull tapet i samma nyans som rosa väggen ovanför. Men, det blev ändrade planer, så väggen är numera riven och där bakom fanns en härlig tegelvägg. Rummet blev plötsligt såå mycket större. Fastän inbyggda garderoben skulle ha blivit fin så är det ändå två tjejer som skall dela rum, så alla golv kvadrater extra är bara hemmåt.DSC_5415Såfort vi målat klart skall jag visa hur det ser ut där nu. Och hur det såg ut innan! Nu ser ni också lite hur golvet som vi lagt där ser ut. Innan var det täckt av en inte så snygg plastmatta. 🙂DSC_5411.JPG

2 reaktioner på ”Sjukstuga deluxe & bilder ur tjejrummet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s