Godmorgon Lördag

Oj så skönt med helg igen! Trots att veckan gick så snabbt. Idag skall vi jobba på i tjejernas rum. Vi fixade lite mer jobb där åt oss när vi började riva en inbyggd garderob som vi hade tänkt rusta upp i stället. Så det blir lite mer spacklande & målande där, ett par listar som skall upp och lite sånt.

Sen fortsätter vi i vårt sovrum, igår hämtade vi hem spegelskjutdörrar vi beställt som skall täcka våra klädskåp. Och sen så skall vi sätta in nytt golv dit.

Får se vad vi hinner med men detta är nu dagens planer iaf. Skall försöka fota lite och se om jag får upp nått ur vårt hem till er. Vad är ni mest sugna på att se? Själv väntar jag på att kunna dela med mig av före och efter bilder!

DSC_5490.jpg

3 reaktioner på ”Godmorgon Lördag

    1. Allt!😁 Men särskilt barnrum och badrum skulle jag gärna få lite inspiration till just nu, eftersom vi så småningom ska börja tömma och göra i ordning dotterns blivande rum, och badrummet är det enda rummet vi inte gjort något åt i huset och det börjar bli dags att renovera det också *någon gång* (när lottovinsten dimper ner, haha!😁 Hade gärna gjort mågot åt det för flera år sen eftersom jag aldrig gillat våtrumstapeten där inne, tycker den påminner om 80-talet trots att den är från 1998!😝), och drömma och planera kan man ju alltid!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s