Bevare mig.. Årets roligaste leksak!

Ni kommer ihåg, sittpuffen jag kom hem med här om dagen. Förutom snygg inredningsdetalj så innehöll den massa ROLIGA kulor. Att kolla innehållet på saker som skall i närheten av barn fattar väl alla att man skall göra, noga dessutom. Därav detta minibollhav aka föredetta vardagsrum.

DSC_5404.jpgDe har så mycket bus och hyss inom sig de två små rackarna så nu har jag börjat med time out för att jag inte skall bli gråhårig. Den som gör nått man inte borde åker bums in på rummet och där stannar man tills man tänkt över sin handling och känner för att komma ut och ursäkta sig.

Några täljda trägubbar har jag inte ännu sett, dock bara mera hyss bakom stäng dörr. Härom dagen var hela egna klädgarderoben (som jag dagen innan vikt o sorterat!) tömd i spjälsängen. Ja alla plagg förutom de högst upp som man inte kom åt..

Idag mötte jag dock ett roligare ”hyss”, med arg min satt hon på golvet och klädde på sig alla byxor hon kom åt, byxpar efter byxpar. Ja så många tills hon hamnade fråga hjälp om att få bort dem för att hon inte kunde resa sig. 😀 😀 Hela åtta par hade hon dragit på sig och jag kunde inte annat än skratta.

Så liten men så busig! Till sommaren får vi bygga en snickerboa.

8 reaktioner på ”Bevare mig.. Årets roligaste leksak!

 1. Haha. Känner så igen mig. Småbarnslivet säger jag bara! Time out har vi också kört med under en tid. Ibland funkar det utmärkt och ibland är det såå roligt att sitta själv på rummet då inte mamma ser vad som sker. Hehe. Jag är ganska trött på alla upprivna och trasiga leksaker och möbler i barnrummet. De ska nog slipas och fixas ”nångång” 😉 ha en fin dag! 🙂

  Gilla

 2. Haha! Jag brukar köra time-outen i vardagsrummet, i ett hörn bredvid skåpet får man sitta en minut om man inte kan bete sej. Då kan man inte göra mer hyss åtminstone… Fast jag är så blödig att det oftast blir kramar och bara några sekunder i hörnet, haha!

  Gilla

  1. Ja, jag har tänkt att det kunde va bättre att ha det nån annanstans än rummet, som skall fungera som lekrum o sovrum, vill ju inte helst börja förknippa det med nått negativt…. 🙂 Här är vi nog också blödiga men försöker iaf vara lite sträng så att de skulle lära sig! Men lättare sagt än gjort ibland. 😀

   Gilla

 3. Oj nej, inte kul med alla de där kulorns på golvet!😰 Men det som däremot hade varit roligt att se var det lilla busfröet med alla 8 paren byxor på sig!😁

  Gilla

   1. Glömde fråga om sittpuffen är föredetta, om alla kulor kom ut så den inte går att använda? Inte kul hur som helst när den var helt ny, man tycker ju att den borde ha hållit bättre (eller gick det att öppna och tömma ut kulorna?)!

    Gilla

    1. Nej, den va så sprängfylld med kulor så den går nog att använda ännu fast en del hamnade i dammsugaren. Som tur kom jag innan hela var tömd. 😀 Nej, de e med dubbla dragkedjor, och båda hade hon lyckats hitta och lirka upp.

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s