Fredag 1 April

Helg igen, men skönt med en kortare vecka kan jag tycka. Vi som ändå har en del att göra på hemmafronten en bra tid över nu uppskattar ledigheten. Men vart försvann Mars?! Nu har vi redan vårmånaden April här.

Idag hoppas jag på att få upp gardinerna i vardagsrummet, (skall listas klart först och gardinskenor skall upp) för att få en mer färdig look. Finns det nått mer jag stör mig på än halvfärdiga grejer? Neps, tror inte det. Så dethär med renovering kanske inte passar mig så bra ändå med tanke på att allt borde bli klart snabbt (läs genast). Men vi jobbar på, och jag borde jobba på att ta det lugnare. ; ) Jag älskar ju ändå att inreda, planera och hålla på.

DSC_5331.JPG

Nu skall jag kika in nya tidningen jag fick hem igår som farmor beställer till mig, sen blir det att börja fixa middag!

Annars så gick första (halva) natten i ”nya” sängen bra för baby O, andra halvan sov hon mellan oss. ; ) Nejmen sen hon var febrig har en ful hosta suttit i så kändes bättre att få ha henne nära oss då hostan satte igång. Och sen var det ju rätt mysigt att få vakna upp med en liten gladis nära en imorse också. ♡

Skön helg till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s