Olle otur

Gokväll. Vet ni vad? Jag har sån otur. Förutom att minstingen är sjuk från och till och det har varit allmänt jobbigt tappade jag min telefon här om veckan utomhus, mitt i en vattenpöl. Och innan jag märkte att jag tappat den hade såklart en bil hunnit köra på den. Så hela displayn är mer eller mindre trasig. Lite slipper jag och kika mellan sprickorna, ja så pass mycket att jag kan kolla fb flödet som en halvögd bandit, ringa och någorlunda texta. Så OTUR. Måste kolla med försäkringen om den går att rädda på garantin eller om det är kört.

Dessutom har jag värds sämsta anslutning – sonera. Som bara strular för mig. Ändrade för nån månad sen paket till obegränsat nät (då det som så mycket väl nog skulle räcka till – av nån konstig anledning ALDRIG gjorde det) och det har fungerat fint tills NU då vi flyttat och inte hunnit skaffa nått nät hit hemma, och jag har behövt koppla datorn via telefonen. Då minsann slår det plötsligt av till begränsat igen!? Så nu surfar vi på slö (=värdelös) hastighet igen fastän jag betalar för full speed.

Nåja. Ny telefon o anslutning skall fixas, sen också nått hit hem. Har ju mycket från huset och vardagen jag skulle vilja ladda upp! Tills dess gäller det väl att ha tålamod bara..

DSC_5317I alla fall har vi en del nya möbler här hemma jag kan pyssla på med, som te.x. vitrinskåpet där i bakgrunden. ♡ En fördel med att flyttat från lägenhet till större hus ; ) (Frågar ni mannen tror jag dock han anser det va en nackdel…men en sen, man behöver ju inte fråga allt…; )

2 reaktioner på ”Olle otur

    1. Nåjo, råder nog ganska kaos här ännu i endel rum och hörn 😀 Mera bilder skall jag naturligtvis ladda upp då vi fått ett fungerande nät hit. Väntar på att få visa er före och efter bilder vartefter rummen blir klara! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s