Annandag påsk

Vi har haft en riktigt mysig påsk annandag. Förmiddagen spenderade vi ute på gården och åt vårens första glasstrut i solen. Barnen njöt, och vi njöt. Härligt med en sol som värmer om kinderna och en mark som nästan är fri från snö.

På eftermiddagen bjöd vi över mina föräldrar + bror på kyckling wraps, så gott. Sen blev det kaffe och mera glass, en massa bus med morbror och sen häng i soffan. Nu sitter vi bara och är och njuter det sista ur ledigheten.

DSC_5300

DSC_5275Jaa, sliten morsa. Men härligt med väder som tillåter håliga (håriga enligt autocorect..) jeans. Mellandamen tyckte mest ”stackars mamma har du ramlat” ”Då fryser du” ”Du måst lägg vinter byxor på”..

2 reaktioner på ”Annandag påsk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s