Övernattade på hotell

Godkväll! Idag har vi hängt och svängt, så har inte hunnit blogga innan nu. Vi orkade aldrig hela vägen hem igår, så efter fem timmar (som kände evighetslånga) i bilen och en hysterisk och trött baby så beslutade vi oss för att kolla in om det fanns något ledigt hotellrum längs vägen. Var lite kluvna om vi skulle fortsätta då vi bara hade 3h kvar, men efter att ha konstaterat att det är bäst på alla vis att sova innan vi fortsatte så gjorde vi så.

Vi fick ett rum på Lapland Hotels, vilket inte var helt fy skam. Verkligen så fint! Och barnen trivdes. Vet ni vad O gjorde så fort hon slapp lös i rummet? Jo, kröp o rullade runt i den enorma dubbelsängen, från sida till sida! Ett nöjdare baby-ansikte har nog inte skådats under hela resan. 😀 Stora barnen fick hoppa i badet och fick lov om att va där så länge de bara ville, och sen blev det lite studs i sängen innan läggdags. Och jag som tänkte njuta av en het dusch innan sängdags somnade som en stock med dem.

DSC_5202.JPGDSC_5213Bästa trion, fastän ni gör mig grå i förtid!

DSC_5186Bildbevis på att hon bokstavligen rullade runt och njöt till max av dubbelsängen. Ett litet smile så är allt som bortblåst, otroligt hur mjukt mammahjärtat är och hur snabbt det smälter, än hur tufft det är mellan varven. ♡

Nån sovmorgon blev det inte, men en lång hotellfrukost nere i restaurangen med (hör och häpna) tre något så när lugna kids. Hann ju t.o.m njuta av två koppar kaffe och en ordentlig frukost innan det var dags att börja jaga dem. ; )

Så lite sånt. Sen blev det dags att styra kosan hemåt. Här har vi haft fullt schema hela dagen så ingen rast och ro. O har dessutom varit gnällig p.g.a. tänderna så ni kan gissa om det skall bli SKÖNT att komma i säng ikväll.

2 reaktioner på ”Övernattade på hotell

    1. Jaa alltså jag tyckte den var helt okej! Beror ju lite på vad man är utefter på frukostbordet men ganska ”perus” hotellfrukost tyckt ja de var. 🙂 Vad roligt. Tycker nog ni skall åka dit! (finns ett bad där som är öppet mellan 17-21, som vi tyvärr missade, men såg mysig ut. Kanske ett tips?)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s