Sista dagen

Idag vaknade vi upp till lite molnigare väder, och aningen tröttare. Vet inte om det är lågtryck, en intensiv vecka, eller för mycket syreintag efter en vinter i dvala som satt sina spår. ; ) Efter lite häng i stugan åkte vi lite pulka utomhus iaf och barnen fick dricka varm kakao. Det kom mera folk till stugan sent igårkväll också, Jannes syster med familj + en till syster. Så barnen fick lite leksällskap ute i backen idag!

DSC_5125DSC_5140Visste ni att vi har haft hund? Här är den, sötaste varelsen. DSC_5155DSC_5149DSC_5151DSC_5152DSC_5143Men nu är vi faktiskt påväg hem igen, vi hade kunnat va till Måndag men det känns skönt att åka hem lite tidigare. Dessutom är mina bröder hem-hemma och hälsar på så vill gärna träffa dem innan de åker bort igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s