En solig dag

Hej. Idag åkte vi till backen igen. Killen har så roligt på brädan och det är så roligt att se! Lillasyster nöjer sig med pulka-åkning och annat som finns omkring. Vi hade packat ner en liten matsäck och så for vi till kidsland. Vi har fått ha en helt klarblå himmel idag med strålande sol, helt fantastiskt. Vi åkte upp och ner, ner och upp, och så njöt vi av matsäcken i solen när vi blev lagom trötta i benen.

Lilla hjärtat mår också bättre vilket är så skönt. ♡ Hon har fått va nästan hela dagen med sin fammo o faffa som kom hit igårkväll, så har vi kunnat satsa mera på stora barnen. Hon är riktigt svälld uppe i munnen så det är bara en tidsfråga innan en tand eller två kikar ut. Skönt att veta orsaken till febern och hennes mående..

Dagen avlutade vi med ett besök till Levi SPA, jag, mannen, Miranda och Leo. Två livliga badare som inte ville hem. Vi åkte rutschbana, fick uppleva ”snökanon” i badet, simmade utomhus och njöt i bubbelbad.

Gissa om det var två trötta krabater som somnade bums i säng efter kvällsmål.

DSC_5118

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s