Hej från backen

Heej. Vi vaknade upp till ett soligt men kallt Levi idag. Närmare sagt -20, men i takt med att solen steg blev det varmare och på dagen hade vi runt -4 grader. Helt perfekt. Vi har fått ha en klarblå himmel hela dagen.

Othilia har varit lite piggare idag, dock sovit en hel del i vagnen. Hoppas på en ännu piggare morgondag.

Ikväll åkte jag till backen med stora kidsen medan Othilia o mannen vilade i huset. Stora killen ville så gärna och testa sin nya bräda och oj så han åkte. Haha. Svettig morsa fick springa efter och dra i jackärmen så att han inte skulle åka för fort eller i nån! Vi hade verkligen så kul så i morgon blir det backen igen direkt efter morgonmål.

DSC_5092

DSC_5094

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s