Gårdagen i Levi

Här kommer lite bilder från igår. På förmiddagen gick vi ut till kindsland och åkte pulka, medan baby O fick sova i vagnen. Vi hade soligt/halvsoligt väder hela gårdagen, helt fantastiskt.

IMG_5245DSC_4884Kom in, åt lunch och pysslade lite..DSC_4893

På eftermiddagen körde vi upp till toppen och kollade utsikten. Senare tog vi även gondol upp till toppen, som man slapp ännu högre med. Barnen tyckte om det. Othilia var dock lite hängig/gråtig så blev en lagom utflykt för den kvällen.

DSC_4905DSC_4906DSC_4914DSC_4918DSC_4921DSC_4924

Denna natt gick annars bättre med O, och hon sov hela natten. Hon är inte lika febrig mer, men har istället blivit snorig och är fortfarande rätt hängig och gnällig. Jag vet inte om det är tänder på G? Hon har bara två tänder nertill så mycket väl kan det va det som bråkar. Hur har era reagerat när de fått tänder? Tycker Leo & Mirandas bara ploppat upp utan dessvärre uppmärksamhet..

9 reaktioner på ”Gårdagen i Levi

 1. Mina barn har båda fått feber när tänderna spricker igenom. Plötslig hög feber utan andra symptom och så känner man piggar några dagar senare. Lillasyster hade faktiskt feber i natt och jag är rätt säker på att det är tänderna uppe som är boven! Hon har också bara två små nere än så länge.

  Gilla

 2. Felicia har också två tänder där nere än så länge. När hon fick dem krånglade hon med maten och flaskan och var gnällig, men någon feber fick hon som tur var inte. Nu har tänderna där uppe krånglat av och till sen någon gång i januari, och då blir det krångek med maten igen… Önskar bara att tänderna skulle komma nu så det skulle lugna ner sig! Men som rådgivningstanten sa så ksn tänderna hålla på och bråka länge innan de slutligen kommer fram, de har perioder när de växer och så kan de lugna ner sig ett tag emellan innan de växer igen. Så vem vet hur länge det tar, suck… Hoppas O:s feber och snorighet ger med sig, det var ju verkligen otur att hon skulle bli sjuk just när ni skulle ut och resa! Men låter ju som om ni haft det bra där uppe trots det!

  Gilla

  1. Ja, har hört att de kan bråka länge! Har dock haft turen hittills att de ploppat upp utan mer problem. Så tråkigt att det bråkar nu då, hon som annars haft oturen att va så sjuk också. Hon har varit lite motstridig mot flaska, napp o mat nu också så det lutar ju mot det..

   Ja men eller hur, känns så typiskt att vi inte bara får va friska nu! Har ju varit sjuk mer eller mindre sen December. 😦

   Gilla

 3. Hej! Har läst någonstans att tand frambrott orsakar inte feber, utan tvärtom. När barnet har feber så blir tandköttet mjukt och då ploppar också tänderna fram.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s