Härlig start på fjäll-semestern..

Godmorgon från ett soligt men kallt Lappland. Steg upp runt sju och hade snart en pigg kille bredvid mig vid kaffebordet. Vi åt frukost och gick ut i den härliga morgonsolen en timme så länge de andra sov.

Bilresan hit gick toppen, barnen var så lugna o snälla hela resan. Dock när vi stannade på halva vägen märkte vi att Othilia var het o röd. Jippi, en febrig baby. Precis vad vi behövde. Så att. Kvällen och natten blev mindre rolig. Hon har nog haft runt 40c’ hela natten, gnällt o gråtit och sovit ca 2h sammanlagt typ. Så en rolig Tisdag väntar oss, med en fortfarande febrig baby.

Skämtade med mannen att vi får besöka apoteket idag och sätta pengarna vi tänkt på liftkort och att hyra snowboard till medicin istället. ”skrattgråtande-emoji”. Menade skriva tur att vi har humorn i behåll iaf men den börjar nog också sina..

Men, vi skall försöka njuta så gott vi kan av ledigheten iaf. : )

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s