Påskägg till barnen

Härom veckan målade vi ju påskägg, jag och mellandamen. Och tänkte visa er hur de blev. Målade som sagt med vintage paint i färgerna old rose och dusty green. Älskar de färgerna, eller målet överlag. Äggen köpte jag för 1€ styck och tyckte att de behövde piffas upp lite, fastän barnen säkert hade gillat dem mer som de var innan. Eller äsch, de är säkert mest intresserade av innehållet hur som helst! Blommiga bandet hittade jag på tyg o tråd (heter det det?) i j’stad.

DSC_4833DSC_4832Othilias ägg fyllde jag med sötaste lammet som spelar en mysig melodi. Och stora barnen får varsin biljett till leklandet Maxifun + lite choko.

DSC_4837DSC_4836

Vad fyller ni årets påskägg med? Eller tycker ni det är överskattat? ; ) Åt mannen har jag köpt en stor chokladhare fylld med godis. ♡

4 reaktioner på ”Påskägg till barnen

 1. Vilka fina färger 🙂 Jag har inte tänkt alls på den saken. Så tror jag också att det är mycket från vilka traditioner man själv har växt upp med. Och om jag minns rätt så har vi 3 syskon fått ett gemensamt påskägg med smågodis i. Mina barn har inte fått något sött ännu (3 år och 1,5 år), så jag tror att vi hoppar över grejen med påskägg ännu i år och så får de lite nötter och mörkchoklad istället ^^

  Gilla

  1. Tack Sandra. 🙂 Vi hade nog inte heller några fyllda ägg som små, men alltid på påskdagen gömde mamma ett överraskningsägg till alla som vi sen fick leta efter, och det var alltid lika roligt & spännande! Dessutom att det var på Söndag gjorde det lite extra speciellt, att man fick vänta på sitt ägg till slutet av påsken! Fastän inga barn bor hemma längre så har traditionen suttit i, och vi har fått leta våra påskägg efter påskmiddagen, då vi alla samlats. 😀

   Nötter och mörkchoko är bra! Tycker godismängderna i butikerna är överskattade idag och inget man behöver truta i barn. 🙂 (fastän vi nog här ibland smakar lite godis, glass, eller annat sött.)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s