Idag packar vi

Hej. Blev en riktig bra ikea resa igår, kom hem med nya garderober till tjejernas rum, gardiner & stänger, mysiga filtar till soffan och lite annat smått. Vi kikade också på kök där. Nån som har ikea kök eller känner nån som har? Erfarenheter? Kommentera gärna vad ni tycker! Vi har nämligen funderat på att ta vårt kök därifrån sen när köks-renoveringen sätter igång.

Annars. Påtal om ledigheter, mannen har tagit ut sin vinterledighet nu, så hela nästa vecka blir det familytime deluxe. Vi skall iväg på äventyr faktiskt, och det skall bli så skönt att fly undan vardagen & hemmasysslorna lite. Vi skall njuta av vårsolen i fjällen, bada på badhus, åka pulka i backarna, hälsa på renar och annat roligt. Skall bli såå härligt. ♡

Så idag packar vi! Men ut och njuta av det härlig vårvädret skall vi också hinna. Trevlig söndag till er. 

DSC_4825.jpg

6 reaktioner på ”Idag packar vi

 1. Hej! Vi har Ikea kök och är hittills riktigt nöjda. Vi har bott 1 år nu. Enkla att montera och bra beskrivning. Jag skruvade ihop många skåp på dagarna när mannen var i jobb. 🙂 vi har även spis, häll och fläkt från Ikea.

  Gilla

 2. Har haft 2 olika kök från ikea, nu senast tog jag maskiner och allt. Har inget att klaga på är så nöjd. De har många fiffiga lösningar som många andra inte har.
  Å så blir man ju inte sur om barnen skulle råka rita något eller skrubba när köket inte heller kostat skjortan.

  Gilla

 3. Vi har också ikeakök och alla köksmaskiner därifrån. Vi är mycket nöjda och har bott 3 år. Vi valde massiv trä bänkskiva och har stort kök och fick till hälften av priset vad de skulle kostat om vi köpt från husholli i kokkola. Vår köksfläkt strulade när vi installerat den. Vi ringde Ikea och följande dag knackade en man på dörren och fixade fläkten . Så super service också 👍

  Gilla

 4. Vet 2 st som har Ikeakök och de har varit nöjda. Men annars så kan jag varmt rekommendera Huusholli i Kokkola därifrån vi tog köket till mammas lägenhet och Östmans snickeri i Maxmo därifrån vårt eget kök är. Vi hade tidigare funderat på Ikeakök, men när vi kollade med Östmans visade det sig mer lönsamt att ta därifrån för ungefär samma pris som Ikea, men med skåpen färdigt ihopmonterade och med handtag på vid leveransen. Det var samma sak när vi renoverade kök + serveringsrum här vid vår UF-lokal, först var vi inne på Ikea men valet föll sen på Östmans av samma anledning. Sätter man upp köket själv blir det ändå inte mycket dyrare än Ikea och jobbet går betydligt smidigare då allt är färdigt ihopmonterat.

  Gilla

 5. Vi har också ett IKEA kök och vi är super nöjda! Det som jag gillade mest var att man kan rita köket själv på deras hemsida och jag rekommenderar att man börjar i god tid innan man beställer köket, eftersom man sällan är nöjd med första skissen. Jag skissade på vårt kök i cirka två månader. Det löns också att åka till IKEA och ha dem att kolla genom ritningarna så de kan komplettera med täckskivor och liknande. Ha dem också att kolla såalla mått och mellanrum är som de ska. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s