Åker Norrut

Hej! Just nu är vi påväg till IKEA. Svärföräldrarna skulle åka dit och när mannen frågade om vi skulle åka med var jag väl inte sen att haka på. Barnen har fått stanna på hemmafronten – för allas bästa. Skall bli så skönt att få strosa runt där, shoppa lite till hemmet och få tumistid med kärleken.

Passar på att bjuda er på en bild av nya soffgruppen! Älskar den. Nya golvet ser ni också lite av, jätte härlig nyans har det. Elementskydd saknas ännu, lika så gardiner  o matta, men just de sistnämnda hoppas jag på att hitta idag! En och annan soffkudde och mysfilt skall väl också införskaffas.

Skön Lördag till er alla. ♡

DSC_4788

4 reaktioner på ”Åker Norrut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s