Remppa Fredag

Fredag, Yes!

Idag är mannen Ledig så vi håller på fixar i sista sovrummet, nämligen vårt. Inte för att de andra är helt klara ännu men börjar kännas jobbigt att sova i tjejernas rum så nu skall här bli färdigt så vi får flytta i eget rum och så småningom kan färdigställa deras också.

Här är två halvdana före-bilder av rummet..

..och två från idag. Hjälpredor är ju alltid välkomna, stora som små. Speciellt uppskattat när de lämnar lite små målar-avtryck här som där..DSC_4805Tänkte lämna denna vägg såhär. Vem vill inte ha konst på väggen av sin man?! DSC_4804

Iaf, det blir vitt,vitt. Med inslag av beige. Sen en stor kristallkrona på det. Vi valde det minsta rummet till oss själva, fastän jag hade sett framemot ett stort sovrum till oss. Men man får helt enkelt kompromissa och i detta nuläge känns det viktigare att barnen har stora ytor att röra sig på. Sen känns det inte alldeles toppen att sätta ett rum med terrassdörr till en två- eller fyraåring heller. Dock uppskattar jag den och att kvällssolen smyger sig på alldeles utanför den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s