Nytt till vårgarderoben

Hur söta är inte dessa lära-gå skor till minstingen? ”hjärtögonsmiley”

Här i veckan var jag och shoppade lite vårkläder till henne och konstaterade att det finns galet mycket fina vårkläder ute i butikerna nu. Skorna (köpta på Homefun) fanns också i en puderrosa färg och blommigt, men föll för vita sist o slutligen iom att de då passar med allt. Hade de bara tillverkats i större storlekar hade mellantjejen utan tvekan fått dem bägge.

Köpte också Newbie halaren som lättare vår-overall till henne och den har vi faktiskt invigt redan. Hon blir alltid så varm i bilen så känns mycket bättre att ha lite tunnare kläder, i flera lager då istället. Blev också två bodyn, två par leggings, strumpor och en ny pyjama. Newbie har så mycket fint!

IMG_5105

5 reaktioner på ”Nytt till vårgarderoben

  1. Älskar Newbie, så mycket fint! Skulle kunna shoppa hur mycket som helst till vår lilla fröken. Blir till att köpa skor till henne också till sommaren, men tänkte vänta lite än och kolla vad hon ska ha för storlek då. Skorna du köpt var ju jättefina, ska nog ta mig en titt när vi är i Jakobstad!

    Gilla

  2. Vad fina inköp. Vår tjej är ju jämngammal med er O så det är bra med tips. Ska nog ta mig en tur på stan jag också!☺

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s