Vintage Paint

Här om veckan var jag in till Cerafiina i Jakobstad för att kolla tapeter och kakel. Blev positivt överraskad av utbudet i butiken. Lånade hem två tapetböcker och har nu under helgen kommit underfund med vad jag vill ha för tapet till flickornas rum, så nu återstår bara att hitta den rätta.

DSC_4667

Med mig hem ficka jag hem ett Jeann’e d’arc living – Vintagepaint i färgen Old Rose och ett vax att testa. (Hade ett i färgen Dusty Green från förut som jag bara väntat att få testa.) Så i helgen har jag faktiskt gått loss med dessa och jag måste säga att jag fullkomligt älskar dem!

  • Så enkla att måla med
  • Torkar snabbt
  • Matta och lagom pudriga

Fick en förfrågan vad det var för mål jag använde till påskäggen, och det var just dessa. Är egentligen möbelmål, men har redan utforskat att de passar ypperligt till små pyssel också. ; ) Cerafiina kan ni följa i länken ovan på Fb och på instagram under @cerafiina för att hålla koll på nyheter och annat som finns i butiken. 

DSC_4672DSC_4666

I helgen har jag bland annat fixat dessa posterhållare till kidsens rum med färgerna. Och ja, äggen då. Men de kommer i ett skilt inlägg.

DSC_4713Dessa ska hänga på snygga krokar på väggen och sen klämmer man fast en poster i dem.

6 reaktioner på ”Vintage Paint

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s