Bloggsamarbeten, Hiss eller Diss?

Idag har jag varit iväg på ett bloggmöte i stan. Känns alltid lika spännande då de flesta oftast sker via mejl. Är så roligt att se att bloggen växer och utvecklats just nu! Och att kunna titulera sig som en av de större/största mammabloggarna i nejden. ; ) Roligt också att bloggvärlden i Finland expanderar och företag också här börjat snappa upp att annonser på papperstidningar kanske inte är lika effektfulla som ett sponsrat inlägg i en blogg. Vin-vin för båda! Sen är det ju också kanske vi unga som är dagens konsumenter, och hemma hos oss äger vi nu ingen papperstidning iaf..

Dock tycker jag det är lite tråkigt att man rätt ofta ser samma företag i flera liknande bloggar? Med en ”egen” samarbetspartner känns det mer unikt o roligt att blogga om företaget, tycker det borde kännas så för företagen också? Och så känns det kanske som att det snabbt blir uttjatat för läsarna ifall samma företag dyker upp här som där.. Eller har jag fel?

Hur som helst, mötet var givande och jag ser verkligen framemot slutet av veckan. Våren överlag, har flera fina samarbeten på G. : ) Vad tycker ni läsare om bloggsamarbeten? Hiss eller diss när såna allt mer dyker upp i bloggar?

DSC_4724

6 reaktioner på ”Bloggsamarbeten, Hiss eller Diss?

 1. DISS!!

  Helatiden en massa sponsrade inlägg, homefun, boozt, maxomorra m.m
  Scrollar snabbt förbi sponsrade/ samarbetsinlägg och många bloggar har jag slutat läsa pga såna inlägg helatiden!

  Annars har du så bra blogg med fina bilder! Så intressant att följa med renoveringen! 😃

  Gilla

  1. Oj Tack så mycket! Vad roligt att du gillar min blogg! :)<3

   Vad tråkigt att du tycker så! Gillar du inte heller samarbeten som också gynnar läsare te.x. nån bra rabatt eller olika tävlingar? Dock är det kanske bra att veta att jag med omsorg väljer ut mina partners, såna som jag själv gillar och som jag tror mina läsare tycker om och inte stör sig på. Och att jag inte marknadsför nått som jag inte kan stå för. Själv tycker jag det är roligt med samarbeten i bloggar – till viss mån såklart och sålänge det passar in i bloggen. Men så är jag ju själv bloggare och brinner extra för det. 😀

   Gilla

 2. Förr gillade jag inte en massa reklam och sånt på bloggar, men numera tycker jag det är OK och så länge det passar in i bloggen, som du skrev, så kan det vara riktigt intressant att läsa om olika produkter mm som bloggarna fått testa, eller vad det nu kan vara. Och tävlingar är ju alltid kul! 🙂 Så länge man väljer sina samarbeten med omsorg och bara väljer produkter och företag man själv gillar så är det inget fel med bloggsamarbeten, fast som du också skrev till en viss mån. Blir det BARA sånt i en blogg blir det nog tråkigt i längden.

  Gilla

  1. Så sant så. Strävar efter att välja samarbeten som passar bloggen och som jag tror läsarna gillar, annat tackar jag nej till fastän det skulle ge en slant. Sen försöker jag också hitta partners som vill göra fortlöpande samarbeten, tycker det känns mer seriöst! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s