Torsdag

Godmorgon. En lugn start på morgonen. Killen har åkt till klubben och mellantjejen ligger ännu i drömmarnas land. Baby O har fått morgonmål och nu sitter vi här på vardagsrumsgolvet o leker, eller ja. Damen kämpar med att försöka komma sig iväg i krypställning och jag njuter av lite ”egentid”.

Igår blev det en dag i stan med killen! Hittade flera fina saker, vårskor till gossen, inredning till hemmet och så blev det kaffe på Urban life & coffee och till slut ett besök till Cerafiina, varifrån jag lånade hem ett par tapetböcker. Renoveringen är i full gång så ni kan gissa kaoset. 😉 Gillar dock läget, för man kan se hur det går framåt!

Lite pysselprojekt har jag också på G, så bara jag får skaffat ett nytt minneskort skall vi nog få bloggen att gå het igen. Skön Torsdag till er!

IMG_5123

6 reaktioner på ”Torsdag

  1. Slipper er lilla O framåt på golvet? Vår tjej blir ju 8 (!) månader nu och har inte ännu fattat vinken hur man slipper framåt. Gungar på i krypställning och är allmänt missnöjd då hon bara kan backa och far runt… Minns ju inte när gossen började ta sig fram, men han var sen med allt…

    Gilla

    1. Ja, alltså det var väl strax vi 8 månaders snåret som hon började åla sig fram. 😀 Och nu ålar hon nog från rum till rum. Gungar lite i krypställning också men är nog en bit till innan hon riktigt knäcker koden där. 🙂 Minns inte när M & L började med det, men vet iaf att de båda började gå vi 10 månaders ålder, huh.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s