Ett hej ur byggdammet

Go’kväll från byggdamm och allmänt renoverings-kaos.

IMG_5117

Idag har vi inte haft så mycket för oss! Jag har iaf hunnit pyssla lite och fixat jätte mysiga poster-hängare till barnrummen. Sen också målat två poster att hänga i dem. (bilder kommer). Efteråt blev det att bänka oss i bilen och köra mot Karleby. Vi hittade ju som sagt golv till vardagsrummet som mannen lade igår, men typiskt nog blev det TVÅ lådor för lite, så mer av det fixade vi hem i kväll. Förhoppningsvis får vi klart vardagsrummet i helgen. Och med färdigt menar jag golv & lister. Så att vi kan sätta lite sprätt på inredandet! 

Har en elegant, lantlig stil inbullrad i mitt huvud som jag gärna vill gå efter, ja kanske lite lyx villa-stil. Sen återstår det ju att se vad det blir. Vit-vit inredning älskar jag iaf, så vitt kommer det bli, och det känns ju väldigt safe om man kommer för sig att gå banans med nån färg i framtiden! : )

2 reaktioner på ”Ett hej ur byggdammet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s