Färdigt pausat

Hej Alla! Nu blir det en Come Back efter en paus, pausen kom lagom – vi har haft så fullt upp den senaste veckan! Har sett att det figurerat tankar och åsikter kring förra inlägget. Tänker som så att jag låter svar på tal förbli osagt. Men det man vill förstå förstår man och det man vill missförstå är väldigt enkelt att missförstå. Läste man dock inlägget som sådant det var så var det lätt att förstå vad jag menade.

Nej nu skall här fokuseras på positiva saker. 🙂 Vi har ju flyttat och allt! Vi har renovering på G, en vecka i Levi inplanerat, en tumis weekend på kommande och faktiskt nått roligt på g till er läsare! ♡

IMG_4767

7 reaktioner på ”Färdigt pausat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s