Golvjakt!

Hej på er! Just nu är vi ute på lorvens, eller närmare bestämt och kikar på golv! Vi har funderat hit och dit och väl ganska långt slagit fast golvvalen. I vardagsrummet och ev. vårt sovrum vill vi ha äkta trä golv. I hallen och köket kommer det slitstarkt vinylgolv och i barnens rum laminat. Så det är vi på jakt efter idag, hoppas vi hittar vad vi letar.

Förutom det skall vi kika på lite mål, tapeter &  väggpanel. Och ja, förhoppningsvis få lite inspiration till hemmet. Vi har kommit överens med de som skall flytta hit att vi får ha lägenheten kvar till 5 Mars, så förhoppningsvis hinner vi lägga golv innan vi flyttar in, de sku va toppen! 🙂

Kök, badrum och hjälpkök får vänta lite på renovering och så satsar vi först på vardagsrummet och sovrummen. Känns toppen dethär.

othilia&mama

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s