Fredag

Godmorgon Fredag ♡ Igår hade jag en helt fantastisk dag. Vi startade upp med en promenad till Familjecafe’t och spenderade lite på en timme där innan vi gick hem igen o de va dags för gossen att komma hem. På kvällen for jag till Kokkola för tjejkväll hos en finfin kompis. Alltid lika uppskattat. ♡

Idag har vi inte så mycke planer, göra lite fredagsfint i hemmet och sen tänkte jag att vi bakar tonfiskpaj till lunch. Är ju på diet just nu o håller bort gluten, mjölk o socker och det har varit riktigt roligt att fixa mat nu när man kommit in i rutinerna.  Fick frågan igår, men va äter ni då? och egentligen är ju svaret allt. Bara att inget av ovannämnda. Socker har gått förvånansvärt bra att lämna bort, sen har vi bytt ut vetemjöl till kokos- ris- o majsmjöl och mjölk till vatten och havremjölk. Så behöver inte va mer invecklat än så. Sen äter vi mera frukter & bär, grönsaker, ägg, frön och smoothies.

Nej nu blir det frukost. Skön Fredag till er!

DSC_4578

7 reaktioner på ”Fredag

  1. Roligt med tjejkväll! De kommer allt för sällan sen ”alla” har familj och barn, man tar sig liksom inte tiden att pussla.. Men nu har jag faktiskt en tjejkväll påkommande om ett par veckor!
    Eran diet låter väldigt vettig och okomplicerad!
    /Kitty

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s