Blivit med traktor

Ja inte jag då, utan gossen! : ) Idag väntar oss en förmiddag med tjejerna (och ett härligt vinterlandskap!) medans denna härliga filur är i dagklubben.

Dessa underbara kläder, med traktorprint, kommer från Maxomorra. Ekologiskt och GOTS-certifierat, mjuka & sköna.

Nytt för i vår är också dessa Jumppa-väskor som finns i flera olika print! Fina eller hur?

DSC_4470DSC_4473

I solt samarbete med Maxomorra ♥ @maxomorra_official

9 reaktioner på ”Blivit med traktor

 1. Maxomorra har så fina och sköna kläder! Har haft plagg åt båda barnen, men de har nu växt ur dem. Måste säga att de höll både form och färg bra tvätt efter tvätt! Betäller du på nätet eller vet du någon butik där de säljs? Jag hade tidigare en försäljare som kom hem till mig och sålde.

  Gilla

 2. Försökte hitta traktor t-skjortan på de finska återförsäljarnas webshopar utan resultat. Skulle vara perfekt åt sonen! Kanske de är så pass nya så hela vårens kollektion inte hunnit komma ut i butik ännu?

  Gilla

   1. Leo har 98/104 på sin och den sku gärna ha fått va en storlek större. Han har ännu 104 men håller på gå över till 110. Så svårt o säga men har han just gått över till 104 o de ännu är rymligt skulle ja säga 98/104. 🙂

    Gilla

 3. Hej. Jag har en tjej i samma ålder som din och undrar vilken storlek ni hade på ballong-onepiecesen? Hur var den i storlek? Tänkte beställa en men ville kolla lite vilken storlek ni har eftersom jag inte beställt maxomorra tidigare.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s