Guldigt

Titta vilken fin matlapp jag hittade vid Homefun här om dagen. Eller okej, hade faktiskt spanat in den iom att vi behövde en extra att ha i skötväskan. Och denna blev perfekt. Guldig & med ”puffärmar”, förgyller ju vilken klottig matstund som helst *hjärtögonsmiley*.

othiliap

Pssst. Rekommenderar er att följa homefun på FB för att inte missa sånt som sker i butiken. Just nu pågår en vändags-tävling på deras sida, det ordnas de populära shoppingdagarna i helg med start idag. Plus att man enkelt kan hålla koll på andra nyheter & rabatter som pågår i butiken genom att följa dem där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s